Vi behöver bli fler!

Vi anställer glada och pigga pensionärer.

Tveka inte på att höra av dig om du känner att du vill och kan.

 

Extrapengar och aktivitet!

Jobba hos Sörmland`s Alltjänst AB.Vill du fortsätta vara aktiv? Vill du öka ditt sociala kontaktnät? Vill du tjäna extra pengar? Då är du välkommen att börja jobba. Vi ser gärna att du är med och bidrar med dina speciella erfarenheter. I dag så finns det olika alternativ för dig att nå ökad tillfredsställelse i ditt liv och utveckla dina kunskaper. Sörmland`s Alltjänst AB har insett detta och vill därför vara en attraktiv arbetsgivare för dig.

Varför ska du välja oss! 

Är du pensionär och vill bidra med dina kunskaper, då är du välkommen till oss så hjälper vi dig att få arbeta med vad du kan. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och med vad som passar dig. Det bidrar till extra pengar utöver din pension och skapar stimulans i vardagen. Välkommen till Sörmland`s Alltjänst AB.

 

Info om försäkring och anställningsvillkor

Som anställd på Sörmland`s alltjänst är du olycksfalls försäkrad genom FORA. Du kan läsa mer om försäkringen på FORA. Företaget är ansvarsförsäkrat.

För att se hur ett extraarbete påverkar din skatt kontakta skatteverket för mer information. Läs mer på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba hos oss behöver du vara noggrann, glad, positiv service inriktad och ha en vilja att tillfredställa våra kunders önskemål.

Intresseanmälan

För att anmäla ditt intresse Vänligen ring 0708-488246  eller  E-Posta till info@sormlandsalltjanst.se 

 

Vår kunskap-din styrka!

Med vänlig hälsning

Tomas Håkansson med personal